0
ATP

FOTO: STARSPORT

RIO 2016: Definitivno kraj za Đokovića, Zimonjiću ostaje još jedna šansa

Objavljeno: 09.08.16 u 03:15

Srpski muški dubl par Nenad Zimonjić/Novak Đoković poražen je u osmini finala OI od domaće kombinacije Marselo Melo(Bruno Soraeš 6:4 i 6:4.

Olimpijske igre u Riju završene su za Novaka Đokovića, dok će Nenad Zimonjić imati još jednu šansu. Naime, u osmini finala dublova srpski dubl je proažen od brazilskog sa 6:4 i 6:4. „Karioke“ su na vreme napravile brejk u prvom setu, dogodilo se to u petom gemu kada je par Melo/Soraeš poveo sa 3:2, a kasnije i 4:2. Zimonjić i Đoković nisu imali brejk šanse, te je Brazil poveo sa 1:0 u setovima.

Nešto uzbudljivija borba viđena je u drugom setu. Igralo se gem za gem sve do sedmog kada su Melo i Soraeš napravili drugi brejk na meču i poveli sa 4:3. Zimonjić i Đoković su ekspresno uzvratili i izjednačili na 4:4, ali je ponovo došlo do brejka Brazilaca koji su tada poveli sa kapitalnih 5:4. Srpski par se u poslednjem gemu borio, ali nije uspeo da napravi preokret i plasira se u četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Riju.

Za Novaka Đokovića ovo je bio poslednji meč u Riju, dok će Nenad Zimonjić imati još jednu šansu u miks dublu sa Anom Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter