5
ATP

SUZE KOJE SU DIRNULE PLANETU: Plakao je Nole, plakao je Beker, plakala je Srbija (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.16 u 09:11

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je u prvom kolu Olimpijskih igara u Riju od Martina Del Potra, a koliko je Srbinu bilo teško govore suze i reči izvinjena.

Bravo, majstore! Idemo dalje! Mada sigurni smo da danas nema te reči koja bi mogla da uteši Novaka Đokovića posle poraza na startu Olimpijskih igara, turnira na kome je „No 1“ želeo zlato koje nije do sada osvojio u karijeri. Želeo je da obraduje Srbiju, ali u tome nije uspeo. Koliko je to zabolelo govore suze koje je pustio najbolji srpski sportistka, koji je rasplakao trenera Borisa Bekera, Srbiju, ali i sve fanove širom planete.

0
0

5 Komentara

  1. Đole, glavu gore, najbolji sportsisto svih vremema! Osvojićeš ti to olimpijskog zlato.
    Stid neka je tvoje patološke mrzitelje iz ove zemlje.
    Šmajseri za luđačku košulju!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti si toliko veliki da ćeš to zlato osvojiti kad – tad! Najbolji svetski sportstisto svih vremena.
    Dole srpski hejteri, iracionalni patološki mrzitelji poput Šmajsera iz „Crnog bombardera“ !Luđačku košulju im!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sport je čudo neviđeno, sastavni delovi sporta su pobede i porazi.NOVAK ĐOKOOVIĆ JE PONOS SRBIJE I ZASLUŽUJE DA SE NJEGOVO IME IZGOVARA SA POŠTOVANJEM, *JEDNOM KRALJ –ZAUVEK KRALJj*TAKVOG ČOVEKA, SPORTISTU -JEDNOSTAVNO ČOVEK NE MOŽE DA NE OBOŽAVA, SVOJIM POSTUPCIMA NOLE JE POKAZAO KAKO SE VOLI ZEMLJA MNOGO VIŠE NEGO POJEDINI DOMAĆI IZDAJNICI KOJI SEDE U FOTELJAMA U BEOGRADU, ZATO NOLE KRALJU ŽIVEO NAM HILJADU GODINA I PRONOSIO IME I SLAVU SRBIJE U SVETU NA SVAKOM MESTI I KORAKU. ŽIVEO NAM NOVAK, ŽIVELA SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA————

    0
    0
    Odgovori
    • Svima nam je zao. Ali nikome nije kao Noletu .
      Aca, nema se sta ko sepuriti sa Noletovim zlatom . Rijec sepuriti nikako ne pristaje uz Noleteovo ime , jer njegovo srce je tako zlatno da sija vise nego bilo koja medalja svijeta. Ponosna sam a i mnogi na naseg Noleta sa njegovim zlatnim srcem.
      zao mi je , ali nikome ne moze biti zao kao Noletu . Bit ce prilike za sve .
      Nole ti si Zlato i bez nedalje!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter