0
ATP

VELIKI NOVAK ĐOKOVIĆ: Hajde da svako zagrli osobu do sebe! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.16 u 08:48

Novak Đoković napravio je fenomenalan potez koji je još jednom raspametio planetu po osvajanju titule na Rodžers kupu u Torontu.

Novak Đoković osvojio je svoj 30. Masters u karijeri pobedom u finalu Rodžers kupa u Torontu nad Keijem Nišikorijem rezultatom 6:3, 7:5.

Posle meča bio je posebno inspirisan da još jednom pokaže svoje ljudske kvalitete i ono zbog čega je jedan od najpozitivnijih osoba na svetu.

– Hvala svima što ste ovaj dan učinili posebnim, što se trudite da ovaj turnir bude neverovatan. Kanada ima dugu tradiciju u tenisu i uvek je zadovoljstvo dolaziti ovde. Takođe, sponzorima i skupljačima loptica, svima koji su doprineli da ovaj Masters bude savršen – rekao je Đoković.

POVRATAK KRALJA: Pobeda Đokovića nad Nišikorijem i poruka kritičarima za 30. Masters u karijeri! (VIDEO)

Imao je poruku i za svoj boks, u kom su bili i njegovi saigrači iz olimpijskog tima Nenad Zimonjić i Viktor Troicki.

– Hvala i mom timu koji je danas nešto veći nego inače. Tu su Viktor i Ziki sa kojim sam igrao, a koji me bodre. Momci, hvala vam na tome. Posle prethodnog meča smo se zagrlili i tada sam osetio to zajedništvo i ljubav. Upravo je to ono što nam treba i hvala vam na prijateljstvu – dodao je Srbin.

Zatim se nadovezao rečima upućenim publici i potpuno neočekivanim potezom.

– Kada smo već kod zagrljaja, uradiću nešto što nisam nikada. Obećao sam prijatelju da ću ovo učiniti. Zamolio bih svakoga da zagrli osobu pored sebe jer su oni veoma važni. Učestvovaću i ja – rekao je Nole i zagrlio zvaničnog spikera pored sebe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter