0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

BOGDAN OBRADOVIĆ: Momci su dali sve od sebe, važno je da se Janko odmori i pronađe sebe

Objavljeno: 16.07.16 u 20:30

Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović ne gubi nadu u preokret i pored zaostatka od 2:1 posle drugog dana duela protiv Velike Britanije.

– Mislim da je bilo vrlo tesno, momci su dali sve od sebe, borili se do poslednjeg poena. Bilo bi nam mnogo lakše da vodimo 2:1, ali dobro, idemo dalje – rekao je selektor Bogdan Obradović posle dubla koji su izgubili Krajinović i Zimonjić od Inglota i Mareja.

– Sve čestitke Lajoviću. Duci je odigrao sjajan meč, brzo je završio i sačuvao energiju – konstatovao je Obradović.

DEJVIS KUP: Dubl pripao Britancima koji su na korak od pobede

Odmah posle dubla trening će imati Janko Tipsarević koji će sutra pokušati da ispravi sve greške iz jučerašnjeg duela i pokuša da održi Srbiju u igri protiv Britanaca.

– Poštedeli smo Janka danas i on će imati više energije u nedelju. Janko mora da pronađe sebe i svoj ritam, sve zavisi od njega samog. Nekada, kada dajete mnogo, možete i da sagorite. Važno je da je odigrao već jedan meč i sada će mu biti lakše – istakao je Obradović.

Sutra od 15 sati prvi na teren izlaze Tipsarević i Vord, a zatim će u petom susretu, nadamo se, na terenu biti Lajović i Edmund.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter