1
Dejvis kup

KAKO JE OVO MOGUĆE? Mari ušao u zemlju s tuđim pasošem!

Objavljeno: 15.07.16 u 09:43

Najbolji britanski teniser, Endi Mari, stigao je u Beograd, gde će u narednim danima biti uz svoju selekciju na meči Dejvis kupa.

Međutim, kako piše Sportski žurnal, Endi je u Srbiju ušao s pasošem svog rođaka. Malo je verovatno, zapravo, u Britaniju ne bi ni na koji način bilo moguće ući s tuđim pasošem, ali lepo je da je osvajač Vimbldona stigao u Beograd.

DEJVIS KUP: Tipsarević i Edmund prvi izlaze na beogradsku šljaku (FOTO)

Naime, na Surčinu su tek na društvenim mrežema videli da je Mari stigao u Srbiju, ali su proverom ustanovili da ga nemaju u svom sistemu, što im je bilo čudno, pa su shvatili da je ušao sa tuđim pasošem!? Oni su odmah reagovali, kontaktirali njegovog menadžera i ustanovili da je greškom poneo pasoš rođaka.

Velikom šampionu vrata nisu bila zatvorena, već je ušao u Srbiju, a njegov putni dokument trebalo bi da stigne danas iz Londona.

Duel Srbije i Velike Britanije u okviru četvrtfinala Dejvis kupa počinje danas u 16 časova, a prvi će na teren izaći Tipsarević i Edmund.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter