0
ATP

FOTO: STARSPORT

ROLAN GAROS: Troicki poražen

Objavljeno: 29.05.16 u 16:18

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, nakon što je poražen od Stanislasa Vavrinke sa 3:1 u setovima – 7:6, 6:7, 6:3, 6:2.

Prvi set oba tenisera odigrala su veoma sigurno, viđene su tek četiri brejk lopte, i to u 12. gemu pri vođstvu Vavrinke od 6:5. Ipak, Troicki je uspeo da odbrani set lopte, izjednači na 6:6 i dođe do taj brejka. Taj brejk je bolje otvorio Vavrinka osvojivši četiri uzastopna poena. Troicki je potom smanjio na 4:2, pa je Švajcarac uzvratio i povećao na 6:2, da bi naš teniser došao do 6:5, ali nije mogao do preokreta – 7:6(5) za Vavrinku u prvom setu.

ROLAN GAROS: Krunićeva završila takmičenje u dublu

Drugi deo igre i po brejk na obe strane u prva dva gema, zatim još po jedan do kraja seta, i opet taj brejk. Ovog puta je Troicki diktirao tempo igre, došao do tri set lopte koje nije uspeo da iskoristi, potom je propustio i četvrtu, ali je peta bila njegova – 9:7 za 7:6 u drugom setu i 1:1 u setovima.

Treći deo igre Vavrinka je prelomio brejkom u četvrtom gemu, nakon čega je osvojio sve svoje servise i sa 6:3 poveo sa 2:1.

Nakon toga, do kraja meča postojao je praktično samo Vavrinka na terenu. Poveo je sa 2:0 na startu četvrtog seta, zatim povećao na 5:1, da bi u osmom gemu došao do 6:2 i trijumfa vrednog plasmana u četvrtfinale, nakon dva sata i 58 minuta igre.

ROLAN GAROS: Stare boljke izbacile Anu Ivanović sa turnira!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter