0
ATP

ATP MADRID: Novak za titulu sa Marejem!

Objavljeno: 07.05.16 u 22:28

Srpski teniser savladao je Keija Nišikorija u polufinalu turnira Masters serije u Madridu rezultatom 2:0 – 6:3, 7:6.

Prvi gem započeo je sa iznenađujućih 0:40 za Nišikorija, ali je Đoković uspeo da osvoji tri naredna poena i da prvi gem dobije.

Narednih šest gemova oba igrača odigrala su veoma sigurno, tako da brejkova nije bilo do rezultata 4:3 za Đokovića, kada naš teniser oduzima servis Nišikoriju za 5:3, da bi potom i poveo sa 1:0 u setivovima, nakon osvajanja svog servisa.

ATP MADRID: Marej bolji od Nadala

Drugi set – obrnute uloge u prvom gemu. Naš teniser imao je dve brejk lopte koje nije iskoristio, ali jeste u petom gemu za vođstvo od 3:2, što je potom i potvrdio sa 4:2, pa potom i 5:3. Ipak, nakon toga je usledio pad srpskog tenisera. Pri rezultatu 5:4 i tri meč lopte na svoj servis, Đoković je propustio priliku da reši susret, Nišikori je iskoristio mali pad u igri našeg tenisera i napravio brejk. Potom je osvojio i svoj servis za vođstvo od 6:5, ali je Novak izborio taj brejk, u kom je došao do trijumfa koji mu donosi priliku da se bori za titulu u Madridu sa Endija Marejem, koje je na programu sutra od 18:30.

HIRURŠKI TAČNO: Novak na linju, Miloš u neverici (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter