0
ATP

VELIKA ČAST: Đoković u društvu Džordana, Pelea, Krojfa, Maradone, Šumahera… (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.16 u 10:43

Najbolji svetski teniser dobio je veliko priznanje od strane emimentnog španskog lista, ‘Marke’.

Novak Đoković će tokom ove nedelje učestvovati na Masters turniru u Madridu, gde ga nije bilo u prethodne dve godine. Sada, kada je došao, španski list ‘Marka’ je to iskoristila da mu uruči svoju prestižnu nagradu pod nazivom ‘Markina legenda’.

U pitanju je priznanje koje je pre Đokovića dobilo 69 sportista, a među njima i Majkl Džordan, Diego Armando Maradona, Pele, Medžik Džonson, Johan Krojf, Valentino Rosi, Mihael Šumaher i mnogi drugi sportski velikani kroz istoriju.

ATP LISTA: Đoković nije igrao, ali je povećao prednost

– Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade koja se u Španiji dodeljuje najboljim sportistima. Ceo svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali uvek se osećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači ovo priznanje – napisao je Novak na svom Fejsbuk profilu.

(Izvor: youtube / BasiaID)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter