0
ATP

FOTO: STARSPORT

TIPSAREVIĆ: Cilj je da se vratim među najboljih 100

Objavljeno: 27.04.16 u 11:19

Srpski teniser Janko Tipsarević izjavio je da je lep osećaj ponovo biti na terenu i poručio da je prvi cilj povratak u Top 100 do kraja godine.

Tipsarević, nekadašnji svetski broj osam, a trenutno 528. igrač sveta, zaigrao je na čelindžeru u Ostravi posle sedam meseci pauze zbog povrede i ostvario prvi trijumf posle 11 meseci.

– Trenutno samo želim da vidim kako mi se telo oseća posle sedam meseci pauze. Cilj do kraja godine je da uđem u Top 100, kako ne bih morao da igram kvalifikacije na najvećim turnirima“, izjavio je Tipsarević, a prenosi sajt ATP-a.

U SVOM STILU: Janko Tipsarević se vratio na teren pobedom – posle maratona!

On je u prvom kolu čelindžera koji je osvojio u njegovom prvom izdanju 2004. godine savladao Čileanca Hansa Podlipnika-Kastilja 7:6 (7-5), 3:6, 6:4.

– Želeo sam da a igram ovde, iako je postojala šansa da dobijem vajld-kard za ATP turnir u Minhenu. Ovaj turnir je manji, potrebni su mi mečevi i želeo sam da budem ovde odakle nosim lepe uspomene, poručio je Tipsarević.

SKANDAL U SVETU TENISA: Rus vređao Amerikanca na rasnoj osnovi?! (VIDEO)

Srpski teniser danas u drugom kolu igra protiv domaćeg igrača Mareka Mihalička, 304. na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter