0
ATP

U SVOM STILU: Janko Tipsarević se vratio na teren pobedom – posle maratona!

Objavljeno: 26.04.16 u 18:50

A kako drugačije kada je on u pitanju. Srpski teniser slavio je protiv Hansa Podlipnika Kastilje iz Čilea sa 2:1 – 7:6 (7:5), 3:6, 6:4.

Posle sedam meseci pauze zbog nekoliko povreda, pa i operacije, Janko Tipsarević se vratio tenisu i pokazao da kvalitet nije prolazan, te da još uvek ume da ‘ore’ terenom i udarac lopticu.

U prvom kolu čelendžera u Ostravi, srpski teniser je bio bolji od Hansa Podlipnika Kastilja iz Čilea u maratonskom meču koji je, oslikao Jankovu karijeru i karakter.

ATP ISTANBUL: Pobeda Lajovića, sad duel sa Hrvatom

Srbij je dobio prvi set u neizvesnoj taj-brejku, da bi Čileanac izjednačio i meč uveo u treći set. Tu je Tipsarević najjači, nebrojano mnogo puta je igrao odlučujuće duele, pa iako je imao brejk zaostatka i gubio je sa 3:1, uspeo je da preokrene i sa 6:4 slavi konačnu pobedu od 2:1.

SKANDAL U SVETU TENISA: Rus vređao Amerikanca na rasnoj osnovi?! (VIDEO)

Tipsareviću je to prvi trijumf od septembra prošle godine, a priliku za još jedan imaće u sledećem kolu kada će igrati protiv domaćeg igrača Mareka Mihalčika, koji je trenutno 304. na svetskoj rang listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter