0
Tenis

JEČMENICA: Zadovoljna sam posle prvog dana

Objavljeno: 16.04.16 u 23:48

Selektor FED kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica istakla je posle prva dva meča protiv Belgije da još uvek ne zna ko će nastupiti drugog dana.

– Mogu da budem zadovoljna partijama koje su devojke pružile. Aleksandra je pobedila, Jovana je dala maksimum, imala je otvoren prvi set, delovalo je kao da može i da ga dobije, ali u nastavku je presudilo iskustvo i ranking Belgijanke. Krunićeva je odigrala fenomenalno protiv Flipkensove – rekla je Ječmenica.

FED KUP: Jakšićeva poražena

Obrazložila je i svoju odluku da zaigra Jovana Jakšić, a ne Ivana Jorović.

– U trenutku kada sam sastavljala tim Jelena je bila neizvesna i bilo je izvesno da neće biti u situaciji da igra, a Ivana je odbila poziv jer je imala obaveze na privatnom turniru. U suštini Ivana ne bi ni mogla da bude ovde, ali postoji neko pravilo u ITF-u i WTA, pa smo na mišiće uspeli da je dovedemo u tim. Moja je velika želja bila da se ona vrati u tim. Kada se sve to uzme u obzir, Jovana je bila pozvana kao zamena za Jelenu i devojka je došla na pet dana ovde iz Amerike. Jorovićeva i Jakšićeva su bile u sličnoj formi, pa sam ja odlučila da Jovana igra – objasnila je Ječmenica

Rezultat duela između Srbije i Belgije je 1:1.

DUŠAN LAJOVIĆ ZA HOTSPORT: Poraz u finalu Dejvis kupa bio je prekretnica u mojoj karijeri (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter