3
Tenis

ARMENULIĆ IZNENAĐEN: Ne znam razlog Anine odluke, ali potrebna je reprezentaciji

Objavljeno: 05.04.16 u 21:27

Proslavljeni teniski trener Radmilo Armenulić smatra da naša najbolja teniserka treba da bude u reprezentaciji.

U izjavi za „Večernje novosti“, Armenulić kaže da ne zna koji su razlozi za takvu odluku:

– Najpre bih želeo da istaknem da mi je veoma žao, jer je Ana izuzetno korisna i potrebna reprezentaciji koja bi sa njom bila mnogo jača. Razloge ovakve odluke ne znam, rekao je Armenulić.

Prema rečima našeg teniskog stručnjaka Olimpijske igre u Riju bi za Anu bile poslednje nakon ove odluke:

– Ako voli da nastupa na Olimpijskim igrama, onda bi trebalo da nastupa i za reprezentaciju – ne ostavlja dilemu Armenulić. – Naš FED kup tim je sada značajno oslabljen. Belgijanke su favorit u sledećem meču. Mislim da je Ječmenica bila veoma korektna prema Ani i svim ostalim igračicama, ljubazno ju je zamolila da igra. Ovo je jedan individualan potez, a samo Ana zna sve razloga zbog čega se odlučila na njega, zaključio je Armenulić.

0
0

3 Komentara

  1. Naravno da je kraljica, nasa Jelena! Jeca se cela davala za reprezentaciju a nezaboravan je njen mec u Bratislavi kad je tesko bolesna i iscrpljena igrala na zivot za svoju zemlju! Zato Jeca zasluzuje ogromno postovanje od strane svog naroda , a ova pokondirena tikvica ….. , vec sam rekao sta sam mislio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da nije problem sto je zavrsila sa Timom Srbije, i to dodje jednog dana, ali je tuzno sto moram reci, a i vecina ljubitelja sporta to oseca ,ljubitelji tenisa posebno, da se ona celu karijeru sugala u stilu hocu-necu, i stalno je pogresno umoljavana da igra za reprezentaciju , glumeci razmazenu divu. Od kako je zaradila novac ona je potpuno izgubila normalu, postala je internacional starleta , malo igrajuci a vise skidajuci se. I, neka je otisla, draze bi mi bilo da ju je TS oterao iz nacionalnog tima, svakako oseca prema ovom narodu i zemlji koliko svaki seoski tulumas iz hbn australijske zabiti ili gologuzi tupko sa Majorke, a pogotovo nemacki igrac fudbala sa prezimenom Svinjarevic! Neka nas zaboravi a mi smo nju vec jer je to i zasluzila, debelo zasluzila! I neka uziva u svom svetu laznih vrednosti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter