0
ATP

ĐOKOVIĆ NIŠIKORIJU: Nećeš me uhvatiti…

Objavljeno: 03.04.16 u 21:28

Novak Đoković bio je u ‘svom elementu’ posle osvajanja 28. Mastersa u karijeri, kojim je oborio nekoliko velikih teniskih rekorda.

Nišikori nije mogao ništa drugi da izjavi, osim da čestita Đokoviću na zasluženoj pobedi.

– Čestitam Novaku na dva izvanredna turnira u nizu. Bio je težak meč, uvek je tako kada igrate protiv Đokovića, on je veliki izazov. Nadam se da ću uspeti da sledeći put osvojim Masters – poručio je Nišikori.

Đoković je postao čovek sa najviše osvojenih Mastersa u istoriji, ali i najplaćeniji igrač ikada, sa skoro 100 miliona dolara zarađenih samo od turnira.

Posle finala sa Keijem Nišikorijem imao je zanimljivu opasku na reči Japanca da se nada da će osvojiti turnir sledeće godine.

– Čestitam Nišikoriju na ovom finalu i nadam se da me neće uhvatiti sledeći put. Nadam se da će se oporaviti brzo i da će biti spreman za sezonu na šljaci. Ovaj turnir mi je drag jer me uvek vraća u srećnu 2007. godinu kada sam osvojio svoj prvi Masters u karijeri – izjavio je Đoković.

Imao je i poruku za publiku u Majamiju:

– Obožavam da se vratim u Majami. Hvala svima koji me pratite i koji mi omogućavate da živim svoj san. Želim da vam kažem da ne verujete u priče oko selidbe ovog turnira na drugu lokaciju. Ja vas uveravam da ostaje ovde – zaključio je Đoković i izazvao oduševljenje na tribinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter