0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ: Ne osećam se kao Supermen!

Objavljeno: 25.03.16 u 16:45

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da se ne oseća nepobedivim, bez obzira što je od početka sezone pretrpeo samo jedan poraz i dodao da je veoma dobro što se na ATP turu posle pauze zbog povrede vraća Švajcarac Rodžer Federer.

– Ne osećam se kao Supermen, iako volim Supermena. Ne smatram se nepobedivim, iako su iza mene možda najboljih 15-20 meseci u mojoj karijeri i životu – rekao je Đoković za sajt ATP-a.

– Pokušavam da ovaj period karijere, kada igram najbolje, iskoristim u potpunosti, da ostanem zdrav i da osvojim što je moguće više velikih trofeja – dodao je on.

Srpski teniser je u poslednjih pet godina četiri puta trijumfovao na Masters turnir u Majamiju, gde danas kreće u odbranu titule protiv Britanca Kajla Edmunda.

– Indijan Vels i Majami su dva turnira koja traju četiri nedelje, a maksimalno se igra šest mečeva po turniru i to znači da imaš dovoljno vremena da se oporaviš izmedju mečeva i da se spremiš za naredni raspored je jako dobar, nije sve gusto kao na ostalim turnirima iz Masters serije koji traju po nedelju dana rekao je Đoković i dodao da mu je izuzetno prija da nastupa u Majamiju.

– Uvek je dobro vratiti se na teren na kojem sam imao toliko uspeha, pogotovo 2007. godine, kada sam ovde osvojio do tada za mene najveći trofej – dodao je Đoković.

Švajcarac Rodžer Federer će danas po prvi put nastupati na nekom turniru nakon operacije kolena, koju je zadobio dok je kupao decu.

– Jako je dobro za tenis što se Federer vraća na tur. On je veoma bitan za ovaj sport i njegov povratak nagoveštava da će ovaj turnir u Majamiju biti izuzetno težak rekao je je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter