7
ATP

NAPADI NA NOVAKA NE PRESTAJU: Legenda razočarana Đokovićem

Objavljeno: 22.03.16 u 09:48

– On ne razume!

Nakon što je rekao da smatra da bi teniseri trebalo da buud više plaćeni od teniserki jer su njihovi mečevi posećeniji, Novak Đoković ne prestaje da se nalazi na meti konstantnih kritika javnosti.

Poslednja u nizu bila je Martina Navratilova:

– Koliko god volela Novaka, on očigledno ne razume zašto žene i muškarci moraju biti jednako plaćeni kad su turniri kombinovani, rekla je Navratilova, da bi potom dodala kako je mislila da je to tema koja je rešena mnogo godina ranije.

0
0

7 Komentara

  1. Ajd sad zamislite situaciju u svojoj firmi da muškarac radi 8 sati i ima istu platu kao žena koja radi 6 sati. Da li smatrate bi to bilo fer?
    Na stranu to koliko svako od njih donosi novca toj firmi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako te bre nije sramota keko gruntovcanine, dervisu, kolindasu, franjin podrepasu. P.s. pozdravi gospodju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Joj budale, pa dje ce to rec, zar mu nije dosta para! Em sto je politicki nekorektno em sto je primitivno i alasto, e vala je i mene razocarao sa tom izjavom

    0
    0
    Odgovori
  4. Jasno je da se zalaže za komercijalni pristup. Ne može se sve izbrisati, niti prikriti – ispliva pre ili kasnije. Nagradni fond je problem rukovodstva turnira, to učesnika ne treba da se tiče.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne trudi se da objasnis,ne moguvti nista najbolji iz male zemlje za ocekivati je da te ne vole ali da te tako napadaju bez razloga sramotno. Veliki teniser jos veci covjek Novak Djokovic!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Za razliku od tebe ne poznajem ga dobro i licno.Cak i da jeste 0 od coveka mene to ne zanima.On je najveci ambasador ove zemlje,najveci moguci brend i preveliki patriota.Zamisli koliko bi dali ameri,britanci,rusi,nemci…da imaju Novaka???On je nas.Kakav je privatno,sa kim spava,govori ili ne ne zanima me.To govori vise o tebi nego o njemu.NAPRED NOLE SRBIIINEEE!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter