0
Tenis

VTA DUBAI: Kraj za Jelenu Janković

Objavljeno: 17.02.16 u 21:05

Za razliku od Ane Ivanović, koja je uspela da se plasira u četvrtfinale, druga najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se dokopa završnice turnira u Dubaiju.

Bolja od Jelene bila je Andrea Petković koja je slavila rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) nakon sat i dvadeset minuta igre.

Činilo se da će meč ići drugačijim tokom pošto je Jelena napravila brejk već na početku prvog seta, ali nakon toga na terenu se videla samo Andrea koja uspela da preokrene situaciju u prvom setu i napravi dva brejka koja su joj bila dovoljna za 6:3. U drugom setu Petković dosta lako osvaja svoje servis gemove, dok se velika borba vodila u servis gemovima naše teniserke i Andrea je, kao i u prvom setu, napravila dva brejka koja su joj bila dovoljna da mirno privede meč kraju i prođe u narednu fazu takmičenja.

Ovo je bio treći uzastopni meč između ove dve teniserke na kojem Jelena ne dolazi čak ni do seta. Petković će u četvrtfinalu igrati protiv Karoline Garsije.

PRIPREMIO: Danilo Adžić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter