0
Tenis

NE MOŽE KAKO ONA HOĆE: Moguća kazna za Šarapovu ukoliko ne igra za Fed kup reprezentaciju

Objavljeno: 26.01.16 u 17:16

Bivša prva teniserka Sveta, Ruskinja Marija Šrapova ako hoće da nastupi u Riju morati da bude i u sastavu Fed kup reprezentacije svoje zemlje.

Nakon poraza od Serene Vilijams na Australijan openu, Ruskinja je izjavila da najverovatnije neće braniti boje svoje zemlje u okviru prvog kola svetske grupe 1 Fed kupa, u kome će Rusija će ugustiti Holandiju.

– Ići ću u Moskvu, biću deo ekipe, ali mislim da neću igrati“, rekla je Šarapova i istakla da je glavni razlog takve odluke povreda. „Moram da lečim podlakticu. To je sada najvažnije. Verovatno neću igrati do Indijan Velsa, rekla je Šarapova.

Ova izjava Šarapove razbesnela je bivšeg selektora Fed kup reprezentacije, a sada predsednik teniskog seveza Rusije, Šarmila Tarpiševa, koji je imao savim logičan odgovor:

– Pravila su jasna. Ako Šarapova želi da igra na Olimpijskim igrama, mora da igra za Rusiju u Fed kupu, protiv Holandije ili u sledećem meču, ako prođemo. Ako ne igra protiv Holandije, a mi izgubimo meč, neće ići na Olimpijske igre, reči su Tarpiševa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter