0
ATP

FOTO: STARSPORT

RODŽER FEDERER: Novak je prošle sezone bio sjajan, ali verujem da ću osvojiti Grend slem

Objavljeno: 03.01.16 u 10:52

Švajcarski teniser Rodžer Federer smatra da još nije kazao svoje poslednje slovo u svetu „belog sporta“.

Uprkos suverenoj dominaciji srpskog tenisera Novaka Đokovića u 2015. godini, iskusni Švajcarac veruje da će u 2016. godini uspeti da osvoji novi Grend slem.

– Novak je prošle godine bio zaista neverovatan. Odlično je igrao i osvojio gotovo svaki turnir na kojem je učestvovao. Ipak, verujem da ću u 2016. godini uspeti da osvojim grend slem. Dobro sam igrao u prethodnih godinu i po dana. Imam samopouzdanje i verujem u svoju igru – kazao je Federer.

On je posldnji Grend slem osvojio pre tri i po godine kada je trijumfovao na Vimbldonu 2012. Nakon toga Federer se nekoliko puta pojavio u finalima najvećih turnira, ali nije uspevao da trijumfuje.

– Nisam frustiran zbog činjenice da sam poslednji Grend slem osvojio 2012. godine. Nekoliko puta sam bio blizu, ali nisam uspevao. Osvojio sam mnogo toga u karijeri tako da nema potrebe da žalim ni za čim – poručio je Federer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter