0
ATP

ĐOKOVIĆ SMIRUJE STRASTI: Zašto stvarati zlu krv?

Objavljeno: 20.11.15 u 15:06

Novinari u Londonu pokušavaju na sve načine da poremete najboljeg tenisera sveta pred samo završnicu njegove najbolje sezone u karijeri.

Posle poraza od Rodžera Federera, javnost je posumnjala da je Novak Đoković pustio Švajcarca da pobedi, što su mediji i upitali najboljeg tenisera sveta.

– Nisam to rekao ništa slično tome. Nije fer, nema potrebe stvarati zlu kriv između Rodžera i mene. Rekao sam da je zasluženo pobedio, da je bio bolji. Ja sam bio razočaran svojom igrom, ali to nema veze sa „poklonjenom pobedom“. To je smešno – rekao je Đoković i dodao:

– Trudim se da izbegavam medije što je više moguće tokom turnira, nema potrebe da budem uvučen u te spekulacije koje mi mogu odvući koncentraciju, koja mi je veoma bitna. Gledam mečeve, ali ne čitam novine, posebno tokom takmičenja – istakao je Đoković.

U polufinalu završnog Mastersa u Londonu Đoković će igrati protiv Rafaela Nadala.

– Rafa igra sve bolje, podiže nivo igre od US Opena. Mislim da je već u Kini igrao finale u Pekingu, polufinale u Šangaju. Možete primetiti koliko se bolje oseća na terenu. Dueli sa Vavrinkom i Marijem su to pokazali, ima više samopouzdanja, manje promašuje udarce, servira efikasnije, bolje koristi svoj forhend – poručio je Đoković.

Nadal i Đoković sastaće se po 46. put,  a taj meč se igra u subotu od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter