0
ATP

FOTO: facebook.com/djokovic.official

ĐOKOVIĆ: Ako težiš savršenstvu, bićeš odličan

Objavljeno: 11.11.15 u 09:15

Ne postoji iko savršen na planeti, ali ako težiš savršenstvu, možeš da postaneš odličan, rekao je Novak Đoković posle trijumfa na turniru u Parizu.

Svetski mediji se utrkuju u hvalospevima na račun najboljeg srpskog tenisera ikada, a zaista je teško opisati i nabrojati uspehe koje je Đoković ostvario ove sezone.

Novak sigurno neće nikada zaboraviti godinu koju će završiti na finalnom turniru Masters serije u Londonu, ali neće ni ljubitelji tenisa širom planete.

Nakon trijumfa u Parizu Đoković je kaoaz da nije opterećen Federerom i jurenjem njegovih rekorda.

– Nisam opterećen Rodžerom Federerom niti sanjam o tome da stignem broj njegovih titula sa Grend slem turnira. Moj san od početka karijere je bio osvajanje Vimdlona i prvo mesto na ATP listi. Ali, čovek mora da nastavi sa snovima i kada ih ostvari. Cilj mi je da nastavim sa dobrim partijama, da održim formu i nivo igre koji imam. Da li će to biti dovoljno da stignem Rodžera Federera ili ne, zaista nije toliko važno – rekao je Đoković.

Kao što je poznato, Federer ima 17 a Đoković 10 Grend slem titula.

– Pored onoga što pružam na terenu nastojim da me ljubitelji tenisa zapamte kao čoveka koji je mnogo poštovao sport kojim se bavi. Kao i svaki čovek imam dosta planova o tome šta ću raditi kada završim karijeru. Na ruku mi ide činjenica da imam dosta vremena, jer planiram još dugo da igram tenis – rekao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter