0
ATP

ATP PARIZ: Umor i Vavrinka jači od Troickog

Objavljeno: 05.11.15 u 21:20

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se palsira u četvrtfinale Mastersa u Parizu pošto je u meču 3. kola poražen od četvrtog nosioca Stana Vavrinke sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5, posle 79 minuta igre.

Ako bi moglo da se kaže da je Švajcarac potpuno zasluženo osvojio prvi set u kom je dva puta brejknuo Viktora, pa mu jedan izgubljen servis gem nije naškodio, slika je potpuno bila drugačija u drugom delu.

Imao je naš teniser prednost od 4:2 i bio je blizu izjednačenja, ali je Vavrinka najpre uspeo da izjednači, a potom i da u samoj završnici još jednom oduzme servis Viktoru što je ujedno značilo da će i pobeda pripasti Švajcarcu.

Zanimljivo je da je Vavrinka imao samo 43% procenat prvog servisa, ali ni to nije bilo dovoljno Viktoru koji je bio vidno umoran od jučerašnjeg meča u kojem je posle preokreta savladao Felisijana Lopeza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter