0
Tenis

TURNIR POZNATIH: Žarko Lazetić i Adriana Čortan pobednici, Gagi Jovanović imao najbolji stajling

Objavljeno: 05.10.15 u 08:20

Idealan teniski ambijent, lepo vreme, dramatični mečevi, fer plej i veliki odziv poklonika tenisa učinili su finalni dan 14. Porše teniskog turnira poznatih i 10. Atlas mini tenis opena za decu do 10 godina – događajem za pamćenje.

Grad Beograd je i ovoga puta podržao programske akcije turnira, dok su boje Gradskog sekretarijata za sport branili učesnici dubla Gak / Ćirić. Po prvi put su nagrađena dva igrača koji su najviše napredovali Kiki Lesendrić i Žika Zana, dok su se na trofejno postolje muškog dubla vratili Aleksandar Milić Mili i Ivan Bugarčić. Ttitulu u konkurenciji ženskog singla odbranila je Adriana Čortan, a Žarko Lazetić je povratio titulu pobednika u izuzetnom meču protiv bivšeg šampiona Milana Boškovića . Pobednik desetog turnira Atlas Mini Tenis Open organizovanog u saradnji sa Teniskim savezom Beograda je Milan Medarević, a specijalni poklon turnira uručen je odlazećem američkom ambasadorskom paru i velikim prijateljima turnira Majklu Kirbiju i supruzi Sari.

Mnogobrojni učesnici, među kojima su najveću pažnju pobudili Savo Milošević, Gagi Jovanović, Neda Ukraden, Jelena Zana, Aleksandar Gajšek, Marko Đurovski, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Goran Pitić, Nikola Kuljača i mnogi mnogi drugi jedva čekaju novi susret da se druže i ukrste rekete. Turnir je uspešno lansirao i svoj Viber javni čet, putem kojeg će poklonici moći da prate sportske i humanitarne aktivnosti njegovih učesnika i partnera tokom cele godine.

Trofeje pobednicima i nagrade pohvaljenim igračima na ceremoniji uručio je njegov zvanični promoter Dejvis kup selektor Bogdan Obradović, koji je i ove jeseni pohvalio turnir na širenju pozitivnih vrednosti tenisa kao sporta i kulture među poklonicima omiljenog sporta naše zemlje.

Humanitarni fond turnir uručen je Udrženju grada Beograda za borbu protiv dibetesa Plavi krug.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

REZULTATI FINALA:

ŽENSKI SINGL : Adriana Čortan / Sara Powelson Kirby 6:2
MUŠKI SINGL : Žarko Lazetić / Milan Bošković 7:6
MUŠKI DUBL : Mili i Bugarčić / Marković i Radojčić 6:2
ATLAS MINI TENIS OPEN : Milan Medarević / Aleksandar Karajlović 2:1
IGRAČI KOJI SU NAJVIŠE NAPREDOVALI : Žika Zana i Kiki Lesendrić

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter