0
ATP

FOTO: STARSPORT

VIKTOR TROICKI: Zadvoljan sam prolazom, ne i igrom

Objavljeno: 04.09.15 u 08:31

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je posle trijumfa nad Radživom Ramom da od 3:1 da je zadovoljan plasmanom u narednu fazu US Opena.

Ipak, Troicki je istakao da nije bio oduševljen svojom igrom kao ni činjenicom da je do pobede došao jako teško 7:6 (12:10), 6:4, 3:6, 6:3 nakon 2 sata i 45 minuta.

– Bilo je uspona i padova, ali je ovih dana izuzetno teško igrati. Imamo mnogo predaja u muškoj konkurenciji. Veoma je naporno, danas je bilo ekstremno vruće i teško za igru. Potpuno sam ostao bez energije u trećem setu i nisam video ništa ispred sebe, sve je bilo crno. Uspeo sam da se vratim i podignem intenzitet u četvrtom setu jer je i njemu bilo teško. Čuo sam da su Soka izneli u kolicima. Dešavaju se ovakvi padovi svima, pogotovo kada su ovako teški uslovi – rekao je Troicki.

Pred turnir u SAD srpski teniser imao je očajan niz od Vimbldona, ali je u Njujorku uspeo da veže dve pobede.

– Igra nije najbolja, ali je najvažnije pobediti. Mislim da može bolje. Na turniru obično dižeš formu iz meča u meč i igraš sve bolje. Činjenica je da sam igrao loše pred ovaj turnir i da nisam imao mnogo samopouzdanja kada sam došao. Uspeo sam da vežem dve pobede što mi je važno – daje mi motivaciju pred sledeće kolo i samopouzdanje za meč – dodao je Troicki, prenosi B92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter