0
Tenis

US OPEN: Crnogorka napravila preokret protiv Krunićeve

Objavljeno: 02.09.15 u 00:12

Još jedna naša teniserka je učešće na US Openu završila već u prvom kolu odnosno Aleksandra Krunić zajedno sa Jelenom Janković i Anom Ivanović može da počne da razmišlja o narednim turnirima.

Od Krunićeve na startu US Opena bolja je bila crnogorska teniserka Danka Kovinić koja je nakon preokreta trijumfovala sa 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 6:1, posle nepuna dva sata igre.

Zanimljivo je da je Kovinićeva imala čak 11 as udaraca, dok sa druge strane Krunićeva nije uspela da osvoji niti jedan poen posle početnog udarca. Presudno je bilo i to što je naša teniserka katastrofalno koristila brejk lopte (3/12), dok je sa druge strane njena rivalka imala odličan procenat (5/7).

Kada je u pitanju konkurencija dama tu nam je ostala još samo Bojana Jovanovski koja će u sredu u meču 2. kola igrati protiv Francuskinje srpskog porekla Kristine Mladenović koja je na startu turnira eliminisala bivšu šampionku US Opena Svetlanu Kuznjecovu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter