0
ATP

FOTO: Kirgios/Facebook

KIRJOS SE IZVINIO, ALI: Nije me sramota onoga što sam rekao!

Objavljeno: 31.08.15 u 13:16

Nik Kirjos izazvao je skandal velikih razmera kada je na meču protiv Stana Vavrinke rekao da mu je Kokinakis spavao sa devojkom Donom Vekić.

Australijanac je objasnio šta se desilo, iz svog ugla.

– Nisam očekivao da će mikrofoni snimiti ono što sam rekao, ali se to dogodilo. Pretpostavljam da ću morati da naučim nešto iz ovoga… Napravio sam grešku i neću nikada više uraditi nešto slično, ali moram da kažem da me uopšte nije sramota što sam to rekao – kaže Kirjos.

Podsetimo, Kirjos je kažnjen uslovnom kaznom, što znači da u periodu od šest meseci neće smeti da ponovi sličan eksces, ali će i morati da plati novčanu kaznu od 25 hiljada dolara.

– Kazna je fer i zaslužio sam je. Još sam mlad, ali sam stekao utisak da će ATP početi da šalje u zatvor zbog takvih stvari, tako da sam definitivno naučio lekciju. Izvinio sam se Vavrinki privatno i javno, a Doni Vekić nisam lično, nego preko zajedničkih kontakata – zaključio je Nik Kirjos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter