0
Tenis

FOTO:STARSPORT

DŽEJ DŽEJ: Bilo je teško, zadovoljna sam trijumfom

Objavljeno: 22.08.15 u 10:51

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je zadovoljna trijumfom u teškom duelu sa Slovakinjom, Anom Karolinom Šmijedlovom u četvrtfinalu tunira u Sinsinatiju.

Popularna Džej Džej je slavila sa 6:4, 6:2, a za plasman u finale biće joj potreban trijumf nad boljom iz meča Simona HalepAnastasija Pavljučenkova.

– Moja protivnica je igrala veoma dobro, bila je odlična tokom celog turnira. Prošla je kroz kvalifikacije, pobedila mnoge dobre igračice. Ja sam više od deset godina starija od nje, ali sam stigla mnogo lopti. Bio je ovo težak meč i srećna sam zbog pobede – rekla je Jankovićeva.

– Imala sam dosta problema sa povredama od početka sezone, tako da sam srećna što sada mogu da igram najbolje što umem. Igram svakog dana, malo sam prehlađena, ali zabavljam se ovde. Za mene je poseban opsećaj da igram na ovom turniru – poručila je Jankovićeva, prenosi B92.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter