0
ATP

SINSINATI: Đoković u četvrtfinalu, sad Vavrinka!

Objavljeno: 20.08.15 u 21:10

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pošto je sa 2:1 (6:4, 2:6, 6:3) savladao Davida Gofina.

Srbin je meč odigrao sa pola gasa, što mu se obilo o glavu te je „morao“ set duže da provede na terenu. Nole je sjajno otvorio meč, napravio je brejk u četvrtom gemu i poveo sa 3:1. Gofin je vrlo brzo „ukrao“ servis prednosti našem asu, ali je u odlučujućim momentima prvog seta Novak bio kocentrisaniji, ponovo „brejknuo“ Belgijanca i slavio sa 6:4.

Drugi set je bio pravo iznenađenje. Gofin je odmah na startu napravio brejk, a do kraja drugog dela još jedan za 6:2 i 1:1 u setovima. Prava drama viđena je u trećem setu. Belgijanac je napravio dva brejka na startu i poveo sa neverovatnih 3:0. Ponovo je mentalna snaga Novaka Đokovića izbila u prvi plan i Srbin je sa šest gemova za redom stigao do pobede 6:3 i četvrtfinala.

Tamo će u petak snage da odmeri sa „dužnikom“ sa Rolan Garosa Stenom Vavrinkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter