0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Lajovićev poen za čast Srbije, Argentina slavila sa 4:1

Objavljeno: 19.07.15 u 19:38

Teniska reprezentacija Srbije izgubila je u Buenos Ajresu od domaćina Argetina ukupnim rezultatom 4-1, u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis Kupa.

Počasni poen za Srbiju u nedelju je osvojio Dušan Lajović savladavši Dijega Švarcmana sa 6:1, 6:4, dok je u poslednjem singlu Filip Krajinović predao meč Karlosu Berloku u drugom setu pri vodjstvu protivnika sa 6:1, 3:0.

Argentina je u subotu obezbedila plasman u polufinale nakon što je povela s nedostižnih 3-0 pobedom u dublu Karlosa Berloka i Leonarda Majera nad Nenadom Zimonjićem i Viktorom Troickim – 6:2, 6:4, 6:1.

Prethodno je u petak Majer slavio protiv Krajinovića (6:4, 6:2, 6:1), a Federiko Delbonis nad Troickim (2:6, 2:6, 6:4, 6:4, 6:2).

Argentina u polufinalu Dejvis kupa igra protiv Belgije, koja je na domaćem terenu u Ostendeu pobedila Kanadu sa 5:0.

U drugom polufinalu sastaju se Australija i Velika Britanija. Australijanci su posle velikog preokreta pobedili u Darvinu Kazahstan sa 3-2, dok je Velika Britanija u Londonu nadigrala Francusku (3:1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter