0
Tenis

FOTO: STARSPORT

JJ ŽELI PONOVO U TOP10: Nekadašnja teniska kraljica angažovala trenera šampiona

Objavljeno: 17.07.15 u 21:21

Jelena Janković je na Vimbldonu pokazala da joj malo nedostaje da se vrati u sam teniski vrh pošto je nakon eliminicije Petre Kvitove u osmini finala poražena od Agnješke Radvanske.

Na ovonedeljnoj rang listi najboljih teniserki sveta nekadašnja kraljica je došla do 25. pozicije, ali očigledno je da želi i više od toga pošto je u međuvremenu angažovala novog člana u svom stručnom štabu, a to je ni manje ni više nego čovek koji je sa omladinskom fudbalskom reprezentacijom Srbije postao prvak sveta, saznaje HotSport.

Petar Milčanović, kondicioni trener naših zlatnih „orlića“ biće zadužen za fizičku pripremljenost Jankovićeve koja je posle Vimbldona poručila da joj nedostaje nešto bolja kondicija kako bi mogla da parira najboljim teniserkama sveta. Bolje rešenje jednostavno nije mogla da pronađe jer je upravo Milčanović jedan od najzaslužnijih za to što naši mladi fudbaleri nisu osećali umor na Novom Zelandu iako su eliminacionoj fazi Mundijalita u sva četiri meča igrali produžetke.

FOTO: HOTSPORT.RS
FOTO: HOTSPORT.RS

Mladi stručnjak takođe već ima iskustva u radu sa teniserima pošto je bio deo naše Dejvis kup reprezentacije pre dve godine što mu je bila i jedna od preporuka prilikom angažmana. Milčanović će već naredne nedelje biti zajedno sa Jelenom ma VTA turniru koji se igra u Istanbulu.

Opširan intervju sa kondicionim trenerom omladinske fudbalske reprezentacije Srbije u kojem nam je otkrio šta je jedna od tajni uspeha „orlića“ možete da pročitate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter