0
Dejvis kup

foto: TSS

DK: Filipu odgovara što igra prvi, Viktoru što može duže da spava!

Objavljeno: 16.07.15 u 19:58

Srpski teniser Filip Krajinović kaže da mu je drago što će on duelom sa Leonardom Majerom otvoriti susret sa Argentinom, u četvrtfinalu Dejvis kupa. Viktor Triocki je srećan što neće on prvi na teren, a selektor Obradović argentinu vidi kao jednu od prepreka na putu ka trofeju.

Susret počinje u petak od 16 časova u Buenos Airesu, a p završetku prvog meča na teren će Viktor Troicki i Federiko Delbonis.

– Nadao sam se da ću prvi igrati. Sjajna je atmosfera u timu. Dobro smo se spremili, dobro smo trenirali, to je najbitnije. Nadamo se najboljem. Verujemo u pobedu – rekao je Krajinović.

Troicki se pak nadao da neće morati prvi da izađe na teren.

– Spremi ulazimo u meč. Filip igra neverovatno i u njega se najviše uzdamo. Odgovara mi što igram drugi meč. Mogu duže da spavam, žao mi je Filipa što će morati ranije da ustaje, ali takav je posao –  pola u šali pola u zbilji rekao je Troicki.

Selektor Srbije Bogdan Obradović rekao je selekcija Argentine jedna od prepreka na putu ka osvajanju trofeja.

– Fića izlazi prvi na teren, on je to i priželjkivao, tako da mu se želja ispunila. Posle njega izlazi Viktor. Naravno, poštujemo argentinski tim, to su dobri igrači, ali mi imamo visoku zonu samopouzdanja, ipak je ovo tim kome će sledeća godina da bude deseta u Svetskoj grupi. Imamo ogromno iskustvo i eneregiju jer nam je cilj da i ove sezone osvojimo Dejvis kup. Ovo je samo jedan od zadataka koji moramo da ispunimo na tom putu – rekao jeObradović posle žreba. – Tim je naštimovan na najveće moguće rezultate. Ogromnu snagu nam daje Novak Đoković svojim rezultatima. On nas stvarno podržava, u kontaktu smo svakog dana, to nam puno znači.

U subotu se od 17 časova igra dubl meč u kojem će Dušan Lajović i Nenad Zimonjić igrati sa Karlosom Berlokom i Dijegom Švarcmanom. Poslednjeg dana se sastaju prvo Majer i Troicki, pa onda Delbonis i Krajinović.

Pobednik duela između Srbije i Argentine će se u polufinalu sastati sa pobednikom četvrfinalaKanada-Belgija.

Hala nije najsjajnija, ali valjda su se naši momci privikli na uslove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter