0
Dejvis kup

ŠOKOVI U ARGENTINI: Naše tenisere dočekali katastrofalni uslovi u Buenos Ajresu!

Objavljeno: 14.07.15 u 12:53

Dejvis kup reprezentacija Srbije predstojećeg vikenda će protiv Argentine igrati meč četvrtfinala Svetske grupe. Osim dalekog puta i teškog protivnika, mnogi drugi faktori neće ići na ruku našim teniserima.

Našu ekspediciju u Buenos Ajresu dočekali su očajni uslovi. Posle 20 sati puta do Argentine naši su odmah uskočili na trening, a tamo ih je dočekala ‘ledena’ atmosfera.

– U pitanju je sajamska hala, poprilično smo bili iznenađeni kada smo videli gde će se igrati. Trebalo je da dočekaju šampionski tim, ali sve mi nekako deluje improvizovano. Soba za masažu je napravljena od sajamskih materijala. Krećemo punom parom, probaćemo kakav je teren, videti definitivno kakvi su uslovi za igru. Eventualno zatražićemo da se izvrše određene korekcije terena ako bude bilo potrebno i naročito osvetljenje koje je loše – rekao je selektor Bogdan Obradović.

Ni igrači nisu bili drugačijeg mišljenja. Ipak, cilj je jedan i svima dobro poznat, Srbija uvek ide na pobedu, čak i kada u timu nema šampiona Vimbldona Novaka Đokovića.

– Uzbuđeni smo pred meč, prvi put smo kao ekipa u Argentini. Očekujem veoma neizvestan duel. Čekamo još Filipa Krajinovića i Nenada Zimonjića da budemo u punom sastavu – rekao je Viktor Troicki.

– Za sada je vrlo hladno, to je nešto na šta nismo navikli ovde u Južnoj Americi. Nismo umorni iako je put bio dug i naporan. Nadam se da će na kraju sve biti u redu – istakao je Dušan Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter