1
ATP

VIMBLDON: Anderson vodio 2:0 u setovima, Nole izjednačio, a na kraju pobedio mrak!

Objavljeno: 06.07.15 u 22:17

Meč osmine finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Kevina Andersona prekinut je pri rezultatu 2:2 (6:7, 6:7, 6:1, 6:4) zbog mraka u Londonu.

Bio je ovo čudan meč. Srpski as je hodao po ivici provalije i živcima navijača, ali je posle 0:2 u setovima stigao do izjednačenja, te će u utorak na Centralnom terenu početi od „nule“. Kevin Anderson je danas bio ozbiljan rival. Južnoafrikanac je dva puta slavio u taj-breku i sa 7:6, 7:6 je stigao do velike prednosti. Ipak, Novak se na vreme probudio i ekspresno sa 6:1, 6:4 je stigao do izjednačenja 2:2.

Nažalost, priroda nije dala Đokoviću da do kraja slomi protivnika, te je meč prekinut. Naime, mrak je pao u Londonu i zbog smanjene vidljivosti sudija je odlučio da prekine veliku borbu i odloži je za sutra. To znači da će Đoković i Anderson na teren i u utorak, najverovatnije oko 16 časova.

Plasman u četvrtfinale Vimbldona do sada su izborili Gaske, Pospišil, Marej, Vavrinka, Čilić, Simon i Federer.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter