0
ATP

ATP KVINS: Marej zaustavio Troickog

Objavljeno: 21.06.15 u 13:26

Viktor Troicki ipak neće vezati dva finala na turnirima koji se igraju na travnatoj podlozi pošto je izgubio polufinalni meč u Kvinsu od Endija Mareja sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6(4), posle jednog sata i 38 minuta igre.

Iako je duel trajao efektivno nepunih 100 minuta odužio se na dva dana pošto je u subotu uveče prekinut zbog kiše. U nastavak meča naš tenise nije ušao dobro pošto je izgubio prva tri gema, samim tim i set pošto je meč nastavljen pri rezultatu 3:3.

Dalkoe bolje igrao je Viktor u nastavku, imao je čak i brejk prednosti u drugom setu, ali nije uspeo da ga zadrži pa je pobednika odlučio taj-brejk. U njemu se bolje snašao Škotlanđanin koji je vešto koristio greške Troickog.

Ipak i sam plasman u polufinale velika je korist za našeg tenisera pošto je zaradio 180 ATP poena pa će ponovo napredovati na rang listi najboljih svetskih tenisera i to pred najvažniji turnir u sezoni – Vimbldon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter