0
Tenis

SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Vavrinka besni zbog lepe Done Vekić! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.15 u 21:06

Švajcarac Stan Vavrinka podigao je mnogo prašine na tekućem Gren slemu u Parizu pošto je osuo drvlje i kamenje po domaćinima i administratorima zvaničnog sajta turnira.

Naime, Stanu Vavrinki je zasmetalo to što je na zvaničnoj web stranici turnira, autor spornog teksta  veliku pažnju posvetio Vavrinki, ali ne u vezi sa tenisom, već sa njegovim privatnim životom. Ono što je najveći problem po Švajcarcu, su glasine o njegovoj vezi sa hrvatskom teniserkom Donom Vekić, kao i to da ‘Vavrinka sa njom ima mnogo više od istog menadžera’.

Ne mislim da je dobro za turnir da se piše takvo sr**e od teksta. To je zvanična stranica jednog grend slem turnira. Nadam se i da tip koji bi navodno trebalo da proverava sve tekstove koji se objavljuju na stranici više ne radi za turnirizjavio je Vavrinka.

Ono što je interesantno, za to vreme Dona Vekić je igrala svoj meč dok ju je sa tribina posmatrao poznati holivudski glumac Hju Grant. Posle meča i pobede, lepa Hrvatica je na svom tviter profilu napisala:

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter