1
Tenis

FOTO:STARSPORT

WTA RIM: Kraj i za Jelenu Janković

Objavljeno: 14.05.15 u 18:00

Posle Bojane Jovanovski i Jelena Janković je završila učešće na turniru u Rimu u osmini finala. JJ je poražena od Čehinje Petre Kvitove sa 6:3, 6:2.

Kvitovoj je trebalo 73 minuta igrea da se plasira u naredno kola, a da Jelenu pošalje kući.  je do pobede nad Jankovićevom došla sa 6:3, 6:2, posle jednog sata i 13 minuta igre.

Čehinja će se u četvrtfinalu sastati  sa Karlom Suares Navaro iz Španije, koja je savladala Kanađanku Judžini Bušar sa 6:7 (2:7), 7:5, 7:6 (9:7).

JJ je meč otvorila brejkom, koji je i materijalizovala. Međutim, Čehinja je potom osvojila pet uzastopnih gemova prilično lako. Jelena je to na kratko prekinula, ali je prvi set u svoju korist rešila Čehinja.

drugi set je mogla da osvoji i sa ‘krompirom’, ali se jankovićeva nekako trgla. Uspela je da napravi brejk, bila sigurna na svom servisu, ali je to od nje bilo sve. Snage za preokret nije imala.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter