0
ATP

RAFAEL NADAL: Novak Đoković je bolji i superiorniji od svih

Objavljeno: 30.04.15 u 12:32

Španski teniser Rafael Nadal poručio je da je srpski teniser Novak Đoković u ovom trenutku bolji i superiorniji u odnosu na sve druge igrače na ATP Turu.

Đoković i Nadal su u dosadašnjoj karijeri odigrali 43 međusobna susreta, a španski igrač vodi rezultatom 23-20 u pobedama, od toga čak 21 put su se sastali u finalima.

– Mislim da sam najvažnije mečeve igrao protiv Rodžera. Međutim, moramo priznati da je u današnje vreme Đoković daleko superiorniji u odnosu na bilo koga drugog – rekao je Nadal.

Rafael Nadal je od 2005. svake godine osvajao bar po jedan Gren slem, ali se čini kao da će teško do nekog od najvećih teniskih turnira.

– Nije lako to uraditi. Morate naporno da radite, da budete konstantni i nikada da ne zaboravite šta znači osvajanje turnira, bilo da je reč o Gren slemu, Mastersu ili turnir iz serije 250. Ne smete podceniti izazove sa kojima se susrećete na turnirima, posebno na Mastersima na kojima igraju svi iz najboljih 50 – rekao je Rafa.

S druge strane, Đoković beleži fantastičan start sezone, pošto je posle trijumfa na Australijan Openu, uzeo prva tri Masters turnira u sezoni: u Indijan Velsu, Majamiju i Monte Karlu.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter