0
Dejvis kup

FOTO: ATP

MAREJ: Srećan sam što ću za Britaniju igrati na Kvinsu

Objavljeno: 22.04.15 u 21:52

Treći teniser sveta Endi Marej izjavio je da je zadovoljan što će reprezentacija Velike Britanije na terenu Kvins kluba u Londonu igrati protiv Francuske, u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Četvrtfinalni duel Velike Britanije i Francuske igraće se od 17. do 19. jula, a odlučeno je da će se meč igrati na terenu Kvins kluba u Londonu.

– Kvins je savršeno mesto. Na tim terenima igram već 10 godina i osećam se kao kod kuće, kao i ostali britanski reprezentativci – rekao je Marej za sajt Teniskog saveza Velike Britanije.

Marej je tri puta osvajao turnir na Kvinsu. Britanska reprezentacija je poslednji put u Dejvis kupu na tom terenu igrala 1990. godine, kada je izgubila od Francuske sa 0:5. Velika Britanija se plasirala u četvrtfinale pobedom u Glazgovu protiv SAD od 3:2, a Francuska je istim rezultatom u Frankfurtu pobedila Nemačku.

Pobednik duela Velike Britanije i Francuske igraće septembru u polufinalu Dejvis kupa protiv boljeg iz duela Australije i Kazahstana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter