0
Tenis

FOTO: STARSPORT

FED KUP: Ana i Jelena – konačno zajedno! (FOTO)

Objavljeno: 16.04.15 u 16:49

Na konferenciji za medije pred FED Kup meč Srbije protiv Paragvaja, naše dve najbolje teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković poručile su da su veoma srećne što će ponovo igrati zajedno u reprezentaciji, kao i da očekuju pobedu u predstojećem duelu.

Jankovićeva i Ivanovićeva nisu igrale za Srbiju na prethodna dva okupljanja, ali će sada zajedno pokušati da savladaju reprezentaciju Paragvaja i da uvedu našu zemlju u Svetsku B grupu FED kupa.

– Jelena i ja samo se danas priključile timu, atmosfera je dobra, zbog obaveza još nisam stigla da treniram, ali očekujem da sve bude u redu. Čula sam da je teren dobar. Ne poznajem mnogo protivnice, pokušaćemo ovih dana da vidimo kako igraju i šta možemo da očekujemo, ali sigurno se nadamo najboljem rezultatu – izjavila je Ana Ivanović na konferenciji za novinare pred ovaj duel.

Njena saigračica i druga najbolje rangirana naša teniserka, Jelena Janković, poručila je da je lepo što su se ove devojke vratile u tim, kao i da je potrebno vratiti našu zemlju tako gde joj je i mesto. Ipak, ona je i dalje neizvesna za ove duele pošto ide na terapije zbog povrede.

– Lepo je osetiti timski duh i atmosferu, imamo predivno sećanje kada smo igrale zajedno, došle do finala i pobeđivale mnoge reprezentacije. Lepo je što sam opet sa devojkama, nadam se da ćemo pobediti i vratiti reprezentaciju tamo gde joj je mesto. Ne poznajem igačice Paragavaja, prvi put ćemo igrati protiv njih. Moraćemo više da ih analizraimo, ali verujem u naš kvalietet, znanje i prolazak dalje – rekla je Jelena Janković.

Duel između Srbije i Paragvaja igra se 18. i 19. aprila u novosadskoj hali SPENS.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter