0
ATP

ODLUČIO: Janko se vraća tenisu posle godinu i po dana pauze!

Objavljeno: 24.03.15 u 21:43

Sjajne vesti stižu od Janka Tipsarevića, koji se oporavio od teške povrede i nekoliko operacija noge. Vraća se reketu na ATP turniru u Majamiju.

Za početak dubl. I to sa Novakom Đokovićem, koji je rekao da će najverovatnije propustiti ATP turnir u Majamiju, i hoće u singl konkurenciji, ali će izaći u susret svom velikom prijatelju i igrati sa njim u dublu. Tipsareviću će to biti prvi meč od oktobra 2013. godine i povrede pete, koja ga od tada muči.

Na peti se pojavio benigni tumor, zbog čega je Janko nekoliko puta išao na operacije, a pošto je od poslednjeg zvaničnog meča prošlo godinu i po dana, izgubio je plasman na ATP listi.

Đoković i Tipsarević će u prvom kolu Majamija igrati protiv austrijsko-švedske kombinacije Robert Linsted i Jirgen Melcer, a u eventualnom drugom kolu čekaće ih najbolji dubl u istoriji tenisa, braća Brajan, Bob i Majk.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter