0
ATP

INDIJAN VELS: Novak počistio Mareja za manje od sat i po

Objavljeno: 21.03.15 u 20:44

Najbolji teniser sveta Niovak Đoković još jednom je pokazao zbog čega je u poslednje dve godine neprikosnoven u „belom sportu“ pošto je u prvom polufinalnom meču Masters turnira u Indijan Velsu deklasirao Endija Mareja sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3, za svega 88 minuta igre.

Već na samom startu meča Novak je nagovestio gledaocima da neće gledati dramu pošto je brzo poveo sa 3:0, pa čak i jedan ribrejk koji je napravio Marej nije napravio veliku pometnju u Đokovićevoj igri pošto je Srbin čak tri puta u prvom delu igre oduzeo servis rivalu uz maksimalnu realizaciju (3/3).

Drugi set je bio tek nešto zanimljiviji, ali samo zbog toga što je Britanac uspeo da odbrani dve brejk lopte, ali tek nakon što mu je Novak u drugom gemu oduzeo servis i tu prednost uspešno čuvao do kraja. Pri rezultatu 5:3 Novak je došao do tri vezane meč lopte od kojih je iskoristio tek poslednju.

Za trofej u nedelju od 21 sat Novač Đoković će igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Rodžer Federer i Miloš Raonić.

Pre ovog meča na programu je finale u konkurenciji dama u kojem će od 19 sati o srednjeevropskom vremenu Jelena Janković igrati protiv Simone Halep.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter