0
Tenis

FOTO:STARSPORT

INDIJAN VELS: Džej Džej blista, još stepenik do titule

Objavljeno: 21.03.15 u 09:32

Druga najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković pobedila je Sabine Lisicki sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:1) i na taj način se plasirala u finale turnira Masters serije 1000 u Indijan Velsu.

Jankovićeva je stigla do trijumfa iako je Nemica imala set i brejk viška u drugom, ali je od rezultata 2:3 Džej Džej osvojila deset od narednih jedanaest gemova i zasluženo se našla u finalu posle skoro dva časa borbe.

Za 14. trofej u karijeri Jankovićeva će igrati sa Simonom Halep, kojoj je Serena Vilijams predala meč zbog problema sa povredom kolena.

U dosadašnjem toku turnira Jankovićeva je eliminisala Loren Dejvis, Medison Kiz i Belindu Benčič, i to sve posle borbi u tri seta.

U prvom setu Nemica je igrala odlično, sredinom seta napravila je ključni brejk, a Jelena je do kraja meča uspela da preokrene situaciju u svoju korist, pokaže mentalnu snagu i izdigne se iznad teške situacije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter