0
ATP

INDIJAN VELS: Đoković savladao Iznera

Objavljeno: 19.03.15 u 10:04

Najbolji teniser Novak Đoković savladao je Džona Iznera sa 2:0 (6:4, 7:6 (7-5)) u četvrtom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Indijan Velsu.

Najbolji reket sveta je na taj način stigao do šestog trijumfa u osam mečeva sa Iznerom, kojeg je i prošle godine pobedio u Kaliforniji, samo tada u polufinalu.

Za plasman među dva najbolja igrača Indijan VelsaĐoković će se boriti sa Bernardom Tomićem, koji je u tri seta pobedio Tanasija Kokinakisa.

Kao po običaju, Iznera se oslanjao na svoj servis, a bio je izuzetno uspešan u tom segmentu igre ubacivši 78% prvog servisa, a dobar deo meča taj procenat bio je na čak 85%.

Ipak, Đoković je na sjajan način napravio presudni brejk u prvom setu, iako je Amerikanac u tom sedmom gemu promašio samo jedan prvi servis.

Đoković je nekako uspevao da uđe u poen – dva puta je lobovao 208cm visokog Iznera, a odigrao je i jedan težak volej kako bi došao do brejka koji mu je doneo prvi set.

Na kraju, Đoković je uspeo da se izbori sa problematičnim Iznerom i da dođe do trijumfa.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter