0
Dejvis kup

TSS: Nikakvih malverzacija sa kartama nije bilo

Objavljeno: 02.03.15 u 17:34

Velika prašina digla se oko karata za meč Dejvis kup reprezentacioje u Kraljevu. Ipak, izgleda da nikakvih kriminalnih radnji nije bilo, jer je iz Teniskog saveza Srbije i Zapadne Srbije objavljeno da će u prodaji biti još 150 kompleta.

– Prošle nedelje stavljen je u prodaju jedan manji deo karata, a ove nedelje će biti pušteno još 450 karata (150 kompleta), kao što je i praksa kod velikih mečeva, da se deo karata pusti u nedelji kad se meč odigrava, ili na sam dan susreta. Nikakvih malverzacija prema našim saznanjima nije bilo, a ovim putem pozivamo organe unutrašnjih poslova da još jednom izvrše proveru i otklone sumnju koja se pojavila. Očekujemo i njihovo saopštenje – pisalo je u pismu koje je stiglo od TSS-a.

Prvi meč na programu je u petak od 13.00 u Hali sportova u Kraljevu, dok će žreb biti održan u četvrtak u takođe u 13 časova u biskopskoj sali u tom gradu.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter