0
Tenis

PONOVO RAZOČARALA: Novi poraz Jelene Janković

Objavljeno: 17.02.15 u 11:09

Srpska teniserka Jelena Janković nalazi se u lošoj formi od starta nove sezone, a da je to tako potvrdila je novim porazom. Ona je izgubila meč drugog kola WTA turnira u Dubaiju od Garbinje Muguruse sa glatikih 2:0 (6:3, 6:1).
Jankovićeva je odigrala još jedan meč za zaborav u 2015. godini i zabeležila već treći poraz, uz samo jedan trijumf ove sezone.

JJ je prošle nedelje ispala iz najboljih 20 na svetu, a sada je očekuje gubitak bodova, pošto je prošle sezone u Dubaiju ispala u četvrtfinalu.

Srpska igračica je jako loše počela meč, budući je već u trećem gemu izgubila servis i od tada nije uspela niti jednom da dođe do prednosti. Mugurusa je bez većih teškoća nizala gemove i u sedmom napravila još jedan brejk za 5:2.

Jankovićeva je potom pokušala nešto više, stigla je i do brejka za 5:3, ali je to bio maksimum od srpske teniserke pošto je već u narednom dopustila 24. igračici na WTA listi uzme prvi set. U nastavku, na terenu je viđen preslikan scenario iz prvog seta.

Turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igra se za nagradni fond od dva miliona dolara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter