0
Ostali sportovi

OKS OBABRAO: Najbolji sportisti Novak Đoković i Nikolina Moldovan (FOTO)

Objavljeno: 09.12.14 u 19:14

Po peti put Novak Đoković je proglašen za sportistu godine u tradicionalnom izboru OKS, a priznanje za najbolju sportistkinju pripalo je kajakašici Nikolini Moldovan.

Najbolji tim u 2014. je košarkaška reprezentacija Srbije, vicešampion sveta, dok nagrada za najbolji ženski tim nije dodeljena pošto nijedna ekipa nije ispunila kriterijume. Međutim, šanse za priznanje još imaju prošlogodišnje pobednice, rukometašice, koje trenutno učestvuju na prvenstvu Evrope.

sportista-godine-oks-00021 (1)
Foto: STARSPORT

Trofej OKS za najbolji mladi tim pripao je ženskoj juniorskoj odbojkaškoj reprezentaciji, šampionu Evrope, a za najboljeg mladog sportistu proglašen je džudista Nemanja Majdov. Najuspešniji trener je kajakaški stručnjak Dragan Plavšić.

sportista-godine-oks-00024
Foto: STARSPORT

Trofej Međunarodnog olimpijskog komiteta, koji ove godine nosi naziv „Sport i umetnost“ dobio je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, autor filma „Montevideo, bog te video“.

sportista-godine-oks-00025
Foto: STARSPORT

Dodelu priznanja za najbolje sportiste godine, na svečanoj ceremoniji u Domu Narodne skupštine, OKS je organizovao 21. put.

sportista-godine-oks-00022
Foto: STARSPORT

hotsport.rs  -Tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter