0
ATP

ĐOKOVIĆ: Želeo bih da trčim maraton

Objavljeno: 10.11.14 u 08:50

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković izjavio je da je inspirisan potezom Karoline Voznijacki poželeo da i on jednog dana istrči maraton.

Lepa danska teniserka je prošle sedmice, iz humanitarnih pobeda, trčala na Njujorškom maratonu i to je učinila za manje od tri i po sata.

– Mislim da je to sjajna ideja. Želela je da uradi nešto za sebe što nije učinila ranije. Trčanje maratona je definitivno sjajno iskustvo – poručio je Đoković.

Đoković je dodao i da je, pošto i on i Karlona stanuju u Monte Karlu, bio svestan koliko Voznijacki naporno radi da bi se spremila za trku.

– Prijatelji smo i svaki put kada bih otišao na trening video bih je da trči. Ona stalno džogira. Siguran sam da je u podsvesti imala da će to jednog dana uraditi i to je zaista veliko dostignuće – rekao je Đoković.

Sjajni teniser ne krije da bi i on želeo jednog dana da „izađe na crtu“ trci koja je duga 42 kilometra:

– Želeo bih da trčim maraton jednog dana, definitivno. Ne znam u kom gradu, ali mislim da će se to desiti kada završim igračku karijeru – podvukao je Đoković.

Novak Đoković od ponedeljka počinje sa odbranom titule na završnom Mastersu u londonskoj O2 Areni. Prvi meč igraće sa Marinom Čilićem od 21:00 sat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter