0
ATP

Đoković pun samopouzdanja pred završni Masters

Objavljeno: 05.11.14 u 16:49

Dve osvojene titule u Londonu daju dovoljno samopouzdanja, pa se Novak Đoković nada da i ove sezone može da slavi na završnom Mastersu.

Novak Đoković

– Te dve titule daju mi razlog da verujem da mogu i ove sezone da ostvarim zapažen rezultat. Imam slobodnu nedelju da napunim baterije, da se malo oporavim i provedem vreme sa porodicom, a onda da se vratim na teren – rekao je Đoković.

Novak voli da igra u Londonu.

– Uzbuđen sam što sam ovde jer je O2 Arena jedna od najspekakularnijih teniskih dovrana. Ljudi u Londonu vole tenis i cene ga, zato se radujem turniru.

Novak u dvorani,  ima 27 uzastopnih pobeda u dvoranskim uslovima, a na završnom Mastersu igraće u grupi sa Čilićem, Berdihom i Vavrinkom.

– Ohrabruje me činjenica da sam igrao tako dobro u Parizu i da sam osvojio prethodna četiri turnirakoje sam igrao u dvorani. Betonski tereni na otvorenom su moja omiljena podloga, ali posle toga dolazi beton u dvorani – tu se osećam na svome, i pri servisu i pri riternu – kaže Đoković.

Đoković je poslednji put u dvorani poražen još 2012. godine, u Parizu, od Sema Kverija. U Londonu će mu biti potrebne tri pobede da bi i teoretski obezbedio prvo mesto na kraju godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter