0
ATP

BRAVO! Novak odbranio Pariz!

Objavljeno: 02.11.14 u 16:41

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Masters u Parizu pošto je u finalu savladao Miloša Raonića sa 6:2, 6:2.

Novak Đoković

Novak je slavio i u četvrtom susretu protiv Raonića i zasluženo došao do velikog trofeja na završnom Mastersu.  

Đoković je tako stigao do treće titule u prestonici Francuske, šeste u 2014. i ukupno 47. u karijeri. Ovo je takođe bila njegova jubilarna 600. pobeda kojom je srpski teniser na korak od prvog mesta na ATP listi na kraju godine.

Novak ima 10.010 bodova u ATP trci, 1.310 više od Rodžera Federera pred završni Masters u Londonu. Ukoliko zabeleži dve pobede u Londonu, Đoković će godinu završiti kao prvi na ATP listi.

Novak je od samog starta bio potpuno fokusiran i brzo došao do brejka za 2:0. Raonić se nije predavao, imao nekoliko odličnih udaraca pa je uspeo da dođe do prvog gema za 3:1. Ipak, Đoković je uspeo da dođe do drugog brejka i prvi set rutinski privede kraju – 6:2. 

Drugi set, Novak je otvorio na sličan način, iskoristio je prvu šansu za brejk za vođstvo od 2:0. Novak je bez mnogo problema održavao svoju prednost, Raonić je u osmom gemu uspeo da produži meč obranivši dve brejk lopte, ali je već u narednom Đoković na svoj servis potvrdio pobedu – 6:3. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter