0
Tenis

WTA: Aleksandra Krunić istorijskim uspehom prvi put do Top 100

Objavljeno: 31.08.14 u 08:49

Talentovana srpska teniserka, Aleksandra Krunić, senzacijom na US Openu i pobedom nad Petrom Kvitom, izborila je plasman u osminu finala poslednjeg Grend slema, ali i plasman među najboljih 100 teniserki sveta.

Aleksandra-Krunić-nettenis-org

Ono što je, za sada, izvesno jeste da je Krunićeva je najvećim uspehom u svojoj profesionalnoj karijeri, plasmanom u osminu finala US opena napredovala za barem 54 pozicije pa će na novoj WTA listi biti 91.

Jelana Janković i Ana Ivanović ostaće na spisku Top 10 igračica planete, ali treba imati u vidu da Jankovićeva ima priliku da eventualnim plasmanom u polufinale US Opena narednog ponedeljka prestigne koleginicu. Za tako nešto mora da savlada Belinda Benčić iz Švajcarske.

Naravno i Alekandra Krunić će imati identičnu priliku da još više napreduje, ali prvo mora da pobedi nekadašnju prvu teniserku planete Viktoriju Azarenku u osmini finala US Opena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter