0
ATP

FOTO:Starsport

US Open: tri pobede i poraz za srpske igrače

Objavljeno: 27.08.14 u 08:32

US Open se zahuhtava, a srspki teniseri su tokom prošle noći imali realtivno dosta uspeha. Ana Ivanović i Aleksandra Krunić su se plasirale u naredne runde, Nenad Zimonjić je u paru sa Danijelom Nesotorom takođe otišao u narednu rundu, a jedini poraz doživeo je Filip Krajinović.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najpre je na teren istrčala Ana Ivanović koja je lako došla do pobede nad Amerikankom Alison Riske rezultatom 2:0 (6:3, 6:0). Ani je pobedu bilo potrebno tek nešto više od sat vremena igre, dok je Krunićeva takođe bila sigurna, pošto je savladala Katažinu Piter u dva seta identičnim rezultatom 2:0 (6:4, 6:1).

Uspeh srpskih teniserki u singlu „pokvario“ je učinak Filipa Krajinovića koji nije uspeo da prođe dalje. Iako je dobro počeo meč protiv domaćeg tenisera Tomasa Smičeka, osvojivši prvi set, u nastavku je naš igrač ostao bez goriva, pa se meč završio rezultatom 3:1 u korist Amerikanca (4:6, 6:3, 6:2, 7:6).

Poslednji je na teren izašao je dubl Nenad Zimonjić – Danijel Nestor. Srpsko-kanadska kombinacija nije se namučila protiv britanske kombinacije Kolin Fleming-Ros Hačins, meč je rešen u dva seta 2:0 (6:4, 6:3).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter